Людям з порушення зору Звичайна версія

Оголошення про безпосередній продаж майна ПАТ « КБ «УФС»

27.08.2015

Уповноважена особа Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на процедуру ліквідації ПАТ «КБ «УФС»  оголошує безпосередній продаж майна ПАТ «КБ «УФС», а саме: банківське обладнання, меблі, комп'ютерна техніка та інші основні засоби. Детальніше з переліком майна можна ознайомитися за посиланням.

Майно знаходиться за адресою:  м. Харків, вул. Набережна , буд. №4/5, Харківська обл., Чугуївський р-н, смт. Малинівка, вул., Олімпійська №1.

За більш детальною інформацією та з приводу огляду майна звертатись   до ПАТ «КБ «УФС» за  адресою:  м. Київ, вул. Тарасівська, 18, тел. роб. (044) 4619299 Директора Департаменту АСУ банківської діяльності Струзського Максима Володимировича.

З покупцем укладається договір купiвлі-продажу. Кошти покупцем перераховуються на накопичувальний рахунок або вносяться готівкою в касу банку не пізніше  трьох  робочих днів після укладання договору.

Придбане майно вивозиться  покупцем самостійно  не пізніше 10 робочих днів з моменту укладання договору та поверненню не підлягає.